Over Dennis De Punt

Rondreizende Foody

Mijn Verhaal

Ik ben Dennis een dertiger die zich eigenlijk nog eerder een twintiger voelt. Ik ben zot van eten, reizen, mijn vrienden, marketing, voetbal en uiteraard ook van mijn vriendin! De afgelopen 10 jaar ben ik op reis geweest naar verschillende uithoeken van de wereld. India, Vietnam, Thailand, Nieuw-Zeeland, Peru, Nepal, Noorwegen, Italië, Spanje, …. Elk land heeft wel iets unieks en ook een andere kijk op eten. De verschillende smaken, aroma’s en kruiden dat je overal terugvind hebben mijn interesse in eten enkel doen groeien.

Door gerechten klaar te maken uit verschillende keukens heb ik zelf gemerkt dat het enorm belangrijk is om de basis ingrediënten op een correcte manier te bereiden. Dit geeft je gerecht niet alleen de unieke smaak die het zou moeten hebben maar maakt het ook gewoon simpel lekker! 

 Op het internet vind je reeds veel uitleg terug over hoe je correct basis ingrediënten bereid. Maar nooit staan deze gebundeld op één plaats en telkens vind je wel andere manieren. Dat heeft mij dan ook geïnspireerd om een blog te starten om mijn persoonlijke correcte bereidingen te geven.

Als jullie ergens toch vragen over hebben of een andere (betere) manier weten mag je mij dat altijd laten weten zodat ik deze zelf ook kan uittesten. 🙂

 

Mijn favoriete ingrediënten

Rode pepers

Kipfilet

Volle kom pasta

{

Ik ben geen kok. Maar ik ben gepassioneerd door eten – de traditie ervan, het koken en delen.

– zac posen

Over Dries Peeters

Chef kok

Mijn verhaal

.